Економіка

До уваги субєктів господарювання харчової промисловості!

Запрошуємо субєктів господарювання харчової промисловості району взяти участь у тренінгу «Шляхи підвищення конкурентоспроможності агро виробників при змінахспоживчих вподобань».

Захід проводить Міжнародна благодійна організація «інформаційний центр «Зелене досьє» у партнерстві з ВГО «Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України», спілкою виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна та ГО «Інститут дослідження адаптації законодавства».

Участь у тренінгу безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням https://goo.gl/forms/tb1|R87i3az6ulvD3.

В теоретичній частині тренінгу будуть підніматися такі питання:

-  про стан Адаптації до законодавства ЄС та законодавчі вимоги до виробництва харчової продукції;

-  про останні тренди в харчовій галузі та зміну споживчих вподобань, зокрема, останні тенденції за результатами однієї з найбільших галузевих виставок світу;

-  про інструменти технічної допомоги, що сприяють виходу на міжнародні ринки.

Захід відбудеться 16 листопада 2018, м. Київ, початок о 10:00.

Для контактів: керівник проекту – Катерина Шор

Тел. 067 440-59-37